Soul retrieval ‘Zielsgeluk’

Workshop op 18 juli

Heb je het gevoel dat jouw ziel gehoord wil worden?
Voel je dat je meer in huis hebt dan er nu uitkomt?
Zoek je naar je passie of je unieke talent?
Of knaagt er ergens iets?

 

Deze soul retrieval is voor mensen die hun hart willen voelen en hun ziel willen laten sprankelen.
Dit is een dag waarop je de verbinding met jezelf (weer) maakt.
Je gaat de bijzondere kracht van meditatie en mantra’s ervaren.
Je gaat vertragen.
Je gaat tekenen en schrijven vanuit je hart.
En je krijgt spreekruimte om te delen wat gehoord wil worden.

Ik ben er die dag als gids.
Ik leid jou naar je zachtheid en naar je eigen innerlijke wijsheid zodat jij kunt luisteren naar wat jouw ziel je te vertellen heeft.
Het is een inspirerende dag die kracht geeft en jou aanmoedigt om je eigen authentieke zelf te zijn.
Dat brengt namelijk zielsgeluk!

Herstel van contact
Een soul retrieval is een moment, een dag of langer, waar je je openstelt om contact te hervinden met delen van jezelf die je vergeten of verloren bent.
Dat klinkt misschien als iets geks maar contact met delen van jezelf kwijt raken is iets wat ons allen gebeurt. Gaandeweg het leven ontwikkel je vaardigheden en gewoonten waar je goed in bent, die prettig en functioneel zijn. Zo raken andere delen van jezelf naar de achtergrond. Dit kan door levensomstandigheden of bepaalde gebeurtenissen zo ontstaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een bepaalde periode veel daadkracht nodig hebt gehad en dat je gevoeligheid hierbij niet handig was. Dan is die naar de achtergrond gegaan en ben je er in de loop der tijd zo ver van weggegaan dat je je nu niet meer bewust bent van je eigen gevoeligheid en/of spirituele ontvankelijkheid.
Dat is niet raar maar best logisch vind je niet?

Knagend zoekgevoel
Gevolg hiervan is dat je niet alle talenten van jezelf gebruikt. Dat je niet je hele potentieel tot leven hebt gewekt. Dat kan een gevoel van gemis geven.
Zo ontstaat een zoektocht maar waarnaar weet je niet precies. Zoeken naar geluk? Verdieping? Passie? Speelsheid? Intimiteit? Seksualiteit? Spiritualiteit?
Vaak zoek je eerst buiten jezelf. Dat is zeker waardevol want je doet daardoor een hoop levenservaring op en dat maakt je rijker. Maar toch….ergens blijft er een knagend gevoel, een ‘zoekgevoel’ en je vraagt jezelf af …is dit het nu?

Openstellen
In de soul retrieval ‘Zielsgeluk’ stel je je open om weer in contact te komen met dat deel van jou waarvan je vervreemd bent geraakt en wat weer hervonden wil worden.
Dat doe je niet door actief te zoeken en te graven.
Nee, daar is iets anders voor nodig en daar begeleid ik je graag bij.
Het is nodig om allereerst je verlangen te voelen en om te vertragen. We creëren samen een ‘sacred space’ waarin we je ziel uitnodigen. Dat doen we door te spreken vanuit het hart. Door te schrijven vanuit het hart. Door te zingen vanuit het hart. Je hart staat centraal. Want je hart is de toegangspoort naar je ziel.
Nodig je hart maar uit en laat het spreken. Jij mag verwelkomen en ontvangen wat er naar voren komt.

Wat voor jou nodig is dient zich aan
Mijn ervaring is dat er tijdens de soul-retrieval-workshop precies datgene naar voren komt wat nú voor jou nodig is. Precies dat deel van jou wat graag gezien wil worden of wat je iets te vertellen heeft dient zich aan. Het enige wat nodig is is dat jij bereid bent om je te openen en te ontvangen.
En ja, daar is moed voor nodig.
Want eerst kom je wellicht emoties en pijn tegen over hetgeen je kwijt bent geraakt of gemist hebt. Je komt jezelf in alle opzichten tegen. Het is een intense en rijke dag.
Het goede nieuws is dat emoties voorbijgaan en dat pijn kan helen als het ruimte en aandacht krijgt.
En dan, daarachter wacht een nieuw avontuurlijk gebied.
Durf jij je te openen en hierin te stappen?
Je weet van te voren niet wat je tegenkomt.
Daarom is vertrouwen is nodig.
Vertrouwen in de wijsheid en kracht van jezelf
Vertrouwen in mijn expertise om je te begeleiden
én vertrouwen in het Grote Mysterie dat ons heel graag tot dienst wil zijn om jou gelukkig te maken en je volle potentieel te benutten. Om je ziel te laten sprankelen.

Bezielde begeleiding
Ik begeleid je tijdens deze soul retrieval met mijn vakvrouwschap, met mijn stem en met mijn trom.
Zo ontstaat er een bedding, een stevige ondergrond. Ik leer je hoe je deze stevige bedding in jezelf kunt creëren zodat je ook na deze workshop weet hoe jij je hart, je ziel spreekruimte kunt geven.

Doe je mee?
Je hebt tijdens het lezen van deze tekst vast al een ‘ja’ of een ‘nee’ gevoeld. Neem dat maar serieus.
Het is een resonantie van je ziel. Een teken van binnenuit en daarnaar luisteren is precies waar deze soul retrieval over gaat.

Dus wat je ook voelt en kiest het is oké.
Voel je een ja…dan kun je je hier direct aanmelden

Neem jezelf serieus
Voel je twijfel?
Neem ook dat serieus en onderzoek wat de twijfel is.
Zijn de twijfels vooral praktische van aard? Hmmmmm…..
Laat je dan niet misleiden door je eigen gedachten. Vaak zijn praktische twijfels afleidingen van hetgeen je werkelijk voelt.
Vraag jezelf dan nog maar eens of je diep van binnen een ‘ja’ of een ‘nee’ voelt. Wat is het werkelijk dat jou tegenhoudt? Het is misschien wel gewoon retespannend omdat je weet dat er ook pijn en emoties zijn. En ook daarvoor geldt….neem jezelf serieus. Kijk jezelf diep van binnen aan, met mildheid en luister naar je hart. Dit is precies wat nodig is en wat we doen tijdens de workshop. Twijfels en angsten kom je geregeld tegen. Dat hoort erbij. De kunst is om je hier niet door te laten (mis-)leiden. Maar om echt te luisteren naar je hart. Hoe je daar gevolg aan kunt geven en daarbij begeleid ik je graag.

Je bent misschien wel wijzer dan je zelf vermoed
Wanneer je hart spreekt en ruimte krijgt ontvang je de beste adviezen en ingevingen ever!!!
Van jezelf.
Vanuit je ziel.
En daar zit precies wat je zoekt.
Dit brengt…
Zielsgeluk!

Praktische informatie
Datum:         18 juli van 10 tot 16.30 uur
Locatie:        Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam
Investering: € 145,- 
Aanmelden: via info@jokeplaatsman.nl
“Wat een prachtige afwisseling van meditatie, zang, schilderen en schrijven, het voelde als een natuurlijke beweging! Ik ben  verrast door het schilderwerk wat ik heb gemaakt. Het geeft me kracht als ik ernaar kijk en herinnert me aan de bijzondere energie van de dag. Lieve Joke, ik hoop dat er nog meer van deze bijzondere dagen komen, want dat is your gift to the world!”
Jette, creatief onderneemster
“Je kan 100 boeken lezen maar ik snap nu dat het om het ‘doen’ gaat. Het is de ervaring die waardevol is en waar ik van groei. Ik heb aan den lijve gevoeld hoe het is om datgene wat in mij leeft naar buiten te brengen. Dit geeft me vertrouwen om mijzelf te zijn. De dag was speels en bevrijdend en had een bijzondere diepgang. Het heeft mij moed en lef gegeven om op deze manier door te gaan en mijn eigen talent te gebruiken
Rianne
PS
Voel je in je hele wezen dat deze dag belangrijk voor jou is maar ontbreken de financiële middelen?
Don’t worry. Joke vindt het namelijk belangrijk dat haar activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn.
Daarom is er één supportplek met een aangepaste prijs.
Voel je dat die plek voor jou is?
Schrijf dan een mail naar info@jokeplaatsman.nl en vertel waarom deze dag belangrijk voor je is.