aura tekening schilder resonantie

∼ brengt de essentie in beeld ∼

aura tekening schilder resonantie

“Art does not reproduce what we see.
It makes us see”
— Paul Klee

BLINDE VLEKKEN

Jij, ik, wij… we hebben allemaal blinde vlekken. We leren die “onder ogen” te zien door woorden te gebruiken en elkaar feedback te geven. Het helder verwoorden van de essentie en deze zichtbaar krijgen is een kunst.

Ik teken en schilder een beeld van uitgesproken en niet uitgesproken resonanties. Een beeld, dat verrassend en eenduidig weergeeft wat de kern is. Ik noem het resonantie schilderen: van de blinde vlek wordt een zichtbaar beeld gemaakt

 

 

 

 

 

RESONANTIESCHILDEREN
tijdens bijeenkomsten

Als elke unieke persoon minstens één blinde vlek heeft, dan verzamelt een groep mensen samen heel veel blinde vlekken. Het liefst zien we alleen hetgeen waar we goed in zijn, waar we het over eens zijn en waar geen gedoe van komt.

Ik zie dan de onzichtbare onderstroom haarscherp en weet die in één beeld te vangen door die te tekenen en te schilderen, waardoor de schellen van de ogen van de groepsleden vallen. Door dat beeld ontstaat er een zichtbare bovenstroom, waardoor woorden makkelijker en vloeiender kunnen komen. Het geeft inzicht in de groepsdynamiek en de interactie tussen personen. Het zal bijdragen aan een paradigma verandering. De samenwerking zal hierdoor verrassend snel verbeteren.

Voor wie?
Ik word hiervoor het liefst gebeld door directies, die een cruciale bijeenkomst gaan organiseren. En dus ook door degenen, die dat voor hen organiseren. 

Hoe werkt het?
Ik ben de hele bijeenkomst aanwezig en heb geen andere rol dan het observeren van de onderstroom en die tijdens de bijeenkomst zo in beeld brengen

aura spirituele kunst in beeld-tekeningen

Meer weten?

“Als resonantieschilder weet Joke prachtig het gevoel en de dynamiek van een groep te verbeelden. Het grote verschil tussen Joke en een visual facilitator is dat zij niet ‘gewoon’ het proces visualiseert maar zij verbeeldt het ‘resultaat’ van het proces van een groep. Ik ken persoonlijk niemand anders die dit kan en het heeft heel veel meerwaarde.”

Veronique

“The way you SEE people is the way you treat them
and the way you treat them is what they become”

— Johann Wolfgang von Goethe

RESONANTIEPORTRET

een persoonlijk portret vol symboliek

 

Een tekening van jouw uniek talent dat niemand anders heeft.
Een talent waarin een enorme potentie schuilt.
Een talent waarin de kern van jouw wezen schuilt.
Een talent waarin verscholen ligt wat geen ander kan.
Dat talent dat bloeien wil.

spirituele kunst aura
spirituele kunst aura
spirituele kunst aura

Jouw essentie weerspiegeld in een kunstwerk

 

Dat jou verbindt met jezelf.
Dat je potentie in beeld brengt.
Dat je gevoel van eigenwaarde versterkt en je helpt bij het maken van belangrijke keuzes.

Hoe werkt het?
Voordat ik jouw portret kan maken moet ik je natuurlijk eerst leren kennen.
We hebben daarom een (online) ontmoeting waarin jij, in volledigheid met alles wat je bezighoudt, centraal staat. We focussen op jouw essentie en hoe jij de beste versie van jezelf kunt creëren. Zodat jij 100% trouw aan jezelf kunt zijn bij alle keuzes die je maakt. Het kunstwerk wat ontstaat bevestigt jou hierin. Het opent, op lichtvoetige wijze, je ogen. Dit geeft lucht, kracht en herinnert je aan wie je bent.

 

Meer weten?

“Joke is als geen ander afgestemd op de energie van de opdrachtgever en dat maakt dat er altijd iets treffends en unieks uit haar vingers komt. Ik blijf het fascinerend vinden hoe ze dat doet.”

Esmeralda

“Licht laten schijnen in de diepte van het menselijk hart, dat is de roeping van de kunstenaar.”

— Robert Schumann

joke plaatsman gestalttherapeut coach amsterdam resonantieschilder

Joke Plaatsman

Ik ben inmiddels expert op het gebied van communicatie vanuit het hart. Door mijn tekentalent te combineren met mijn expertise als Gestalttherapeut, kan ik als resonantieschilder het hart van de persoon en/of van de zaak verbeelden.

Speciale gelegenheden

Ik maak ook tekeningen voor speciale gelegenheden, die jouw hart raken. Wil je hier meer over weten neem dan contact op.

  

Contactgegevens

Joke Plaatsman

Telefoon 06-12591146

Email info@jokeplaatsman.nl

“Ik ervaar een helende werking bij de tekeningen van Joke. Ik ben er zelfs van overtuigd dat haar tekeningen tot grootse transformaties in staat zijn. Dus ervaar je gedoe, chaos in jezelf, in je team, je organisatie, laat Joke meevoelen en tekenen! Wat er ook uit gaat komen, het gaat helend werken. For sure! Ze is een ware kunstenares!”

Mirjam

Algemene voorwaarden | Privacy statement | Copyright © Joke Plaatsman 2019

Pin It on Pinterest