Keurmerk 100% Liefde

een keurmerk om de kwaliteit van liefdevol leven te waarborgen

keurmerk 100% liefde100% trouw aan jezelf

Dit keurmerk heb ik ontworpen om 100% trouw aan mijzelf te zijn. Iedere stempel van dit keurmerk benadrukt de kwaliteit, liefde en kracht van mijn keuzes en handelen. Zo volg ik mijn innerlijk kompas en vind ik mijn eigen weg. Dit werkt supergoed en helpt mij om, voluit en vrij, het leven te leven dat ik verlang. Dat gun ik jou ook!

keurmerk 100% liefdeHet keurmerk 100% liefde is een krachtstempel

Je geeft het keurmerk aan elke beslissing en keuze waar je met hart en ziel achter staat. Als je voelt dat het helemaal klopt. Als je de moed voelt om de consequenties van je keuze aan te gaan. Als je trouw bent aan jezelf. Als je de ander respectvol behandelt. Ook als die anders denkt dan jij. Alleen jij kan dit keurmerk toekennen. Alleen jij kunt beoordelen of je 100% recht doet aan jezelf.

keurmerk 100% liefdeToetsingsmiddel

Je gebruikt het keurmerk als een toetsingsmiddel voor het maken van keuzes:
Kan ik volmondig ‘ja’ zeggen tegen wat ik doe en besluit? Klopt het helemaal of wringt er ergens nog iets?
Wil ik dit vanuit behoeftigheid of vanuit een oprecht verlangen? Verdient mijn keuze het keurmerk 100% liefde?

keurmerk 100% liefdeWil jij dit ook?

Ik leer je hoe jij voor jezelf het keurmerk toe kunt passen. Door mijn begeleiding leer je luisteren naar jezelf en te vertrouwen op je eigen wijsheid. Je neemt de regie over je eigen leven. Je voelt je autonoom in je beslissingen en staat tegelijk in verbinding met anderen. Je maakt keuzes waar je met hart en ziel achter staat. Dit brengt levensplezier en legt een basis voor liefdevol en vrij leven.

keurmerk 100% liefdeKwaliteitswaarborg

Elk traject wordt op twee manieren afgesloten met het keurmerk 100% liefde:
* Jij hebt geleerd om beslissingen te nemen die het keurmerk 100% liefde verdienen.
* Ik heb het beste van mezelf ingezet en sta 100% achter hetgeen ik je bood. Daar stempel ik mijn keurmerk 100% liefde op.

Keurmerk 100% liefde © Joke Plaatsman alle rechten voorbehouden
december 2016