THERE IS A SUN WITHIN EVERY PERSON

Rumi

Geloof jij dat er in jou zo’n mooie ‘zon’ aanwezig is?

Of schijnt jouw ‘zon’ nu niet voluit?
Heb je last van stress of ben je lusteloos? Loop je vast in werk of relaties?
Ben je gevoelig? Ben je snel geraakt, door hetgeen wat je ziet, hoort of meemaakt? Of heb je juist moeite met voelen?
Als jij je anders dan anderen voelt en je afvraagt of dit het nu is.

Leer dan de kunst van liefdevol leven.
Voor gevoelige mensen met pit

Het valt nog niet mee om zo gevoelig en open te zijn, en tegelijkertijd een enorme daadkracht te hebben. De wereld heeft zo snel een oordeel, waardoor je je aanpast. Dat maakt wel dat je vervreemd van wat jij – in oorsprong – bent en wilt in het leven. Jezelf aanpassen maakt ook dat je niet meer doet wat je ten diepste verlangt.

Omdat je bang bent voor de veroordeling van de ander of omdat jij geschrokken bent van jouw spirituele gave, heb jij dat gevoelige, eigenaardige stukje van jezelf afgeschermd voor de buitenwereld. Dat houd je voor jezelf, of erger: dat stuk doet niet meer mee in je leven. En daarmee ontzeg jij jezelf van jouw eigen krachtbron.

En dat is zonde: in de eerste plaats voor jouzelf, omdat jouw gevoeligheid jou waardevolle informatie geeft en een groot talent is. Want wanneer je de verbinding met je hart weet te leggen, voel jij wat je ten diepste verlangt.
En in de tweede plaats is het zonde voor jouw omgeving; als jij niet ten volste jezelf bent en werkelijk kunt geven, wat je te geven hebt in het leven.

Als Gestalttherapeut begeleid ik jou naar jouw eigen kracht, jouw hart, je innerlijke zon. Enerzijds met aandacht voor het spirituele en jouw gevoeligheid en anderzijds met veel realiteitszin en aandacht voor concrete aardse zaken en gronding.

Ik help jou om jouw eigen-aardigheden en gevoeligheden te herontdekken, te benutten en in te zetten. Want daar ligt jouw kracht, jouw talent en je authenticiteit.

Ik begeleid jou, zodat je weer vrij, vanuit je hart, vorm kan geven aan jouw leven, je relaties, intimiteit en werk. Wanneer je trouw bent aan jezelf en doet wat je het allerliefste doet dan brengt dit levensplezier. Dat is fijn voor jezelf en straalt óók uit naar mensen om je heen. Dan versta jij de kunst van liefdevol leven. Dan straal jij je eigen authentieke zonnekracht.

Wil jij de kunst van liefdevol leven ook ervaren?

De Cirkel van Groei

Deze cirkel laat zien op welke manier je jezelf gestalte kunt geven. Dit gaat in stapjes en helder en concreet ga je hiermee aan de slag. Je leert je diepere wensen te herkennen en ernaar te luisteren. Je leert te vertrouwen op je eigen wijsheid zodat jouw talent kan stralen en je vorm weet te geven aan jouw leven, je relaties en je werk op een manier die jou past.

Creatieve Expressie

Expressie en Gestalt horen bij elkaar. Ze gaan beide over vormgeven aan dat wat er van binnen naar buiten wil. Creatieve werkvormen ondersteunen het proces van bewustwording. Ze helpen om, via een andere weg dan de ratio, expressie te geven aan dat wat je, bewust of onbewust, bezig houdt.Ook is het geven van expressie een adequate manier om je energie en je emoties richting te geven, te geleiden.

Ik zoek altijd naar ‘het hart’. Of dat nu van iemand persoonlijk of van de zaak is. Want daar, in het hart
bevindt zich de essentie, de bron van verlangen, de kern van de boodschap en dát is de motor om
doelgericht in actie te kunnen komen. Wanneer je je daarmee verbindt kun je makkelijker vormgeven aan dat wat je het liefste doet en spreek je als vanzelf een taal die anderen horen, voelen en begrijpen, van hart tot hart!