Hartenkriebel Krachtkaarten

 15,00

Laat je betoveren door de veelkleurige wijsheid van de Hartenkriebels Krachtkaarten!

Wat zijn Hartenkriebels? Kleurrijke tekeningen met korte, krachtige teksten – dit zijn de Hartenkriebels. Ze gaan over universele levensonderwerpen die ons allemaal raken: verlangen, zoektochten, liefde, pijn, tegenslag en hoe we met deze emoties om kunnen gaan. De krachtkaart is geen gewone ansichtkaart; het is een geschenk dat je aan je dierbaren wilt geven omdat je hen het allerbeste, allerliefste, en allermooiste gunt.

Op voorraad

Beschrijving

Een Hartenkriebel Krachtkaart is een krachtig en betekenisvol geschenk voor jezelf of voor anderen. Deze kaarten zijn ontworpen om medeleven te tonen, het zelfvertrouwen te versterken en de hartskracht te stimuleren. Of het nu gaat om een moment van reflectie of een extra steuntje in de rug, de Krachtkaarten bieden kracht, inspiratie en ondersteuning.

De set bestaat uit 5 ansichtkaarten en bevatten een selectie van illustraties uit het boek ‘Hartenkriebels’. Het formaat is 15×15 cm. De kaarten zijn met liefde gemaakt en voorzien van een sprankelend glanslaminaat.

Zodra je de ansichtkaarten hebt besteld, doen we ons best deze zo snel als mogelijk bij je thuis te bezorgen. Lees hier meer over onze verzendwijze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hartenkriebel Krachtkaarten” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *