Hartenkriebels

Adem liefde en tover je kleurenpracht zichtbaar

Hieronder kun je mijn boek ‘Hartenkriebels’ á € 29,95 bestellen

Hartenkriebels zijn kleurrijke tekeningen met korte, krachtige teksten. Ze gaan over universele levensonderwerpen die ons allemaal raken: verlangen, zoektochten, liefde, pijn, tegenslag en hoe we met deze emoties om kunnen gaan. Dit boek is een ontmoetingsplek waar kunst, liefde, en levenswijsheid samenkomen. “Hartenkriebels” is geen gewoon boek; het is een geschenk dat je aan je dierbaren wilt geven
omdat je hen het allerbeste, allerliefste, en allermooiste gunt.

Of je nu geïnteresseerd bent in spiritualiteit, psychologie, religie of simpelweg wilt groeien als mens, dit boek zal je inspireren om naar de wijsheid van je hart te luisteren. Hartenkriebels is niet alleen een boek om te lezen, maar ook een boek om te ervaren. De kleurrijke illustraties brengen de boodschap tot leven en spreken rechtstreeks tot je ziel. Met een heldere visie op persoonlijke groei word je
uitgenodigd om liefdevol in jezelf te kijken, eigen regie te nemen en authentieke keuzes te maken die in lijn zijn met je diepste verlangens.

Deze visuele gids bevat een concreet hartenplan, zit barstensvol hartkracht en is een waardevolle metgezel voor iedereen die op zoek is naar meer vreugde, vervulling en verbinding in het leven.

Hartenkriebels – een krachtig instrument

“Hartenkriebels” is niet alleen een kleurrijk boek, het is ook een krachtig instrument bij persoonlijke ontwikkeling. Het geeft heldere handvatten en vat grote levensprocessen liefdevol en eenvoudig samen. Ervaring leert dat de Hartenkriebels een glimlach tevoorschijn toveren. Ze brengen lucht en helderheid.

Dit boek gaat verder dan enkel informeren, het inspireert direct tot actie. Het is daarom óók een ‘must have’ voor iedere coach, trainer én organisatie die aandacht voor menselijk contact heeft.