'Ik ben 100% liefde'

“Ik ben 100% liefde”
Kun jij je voorstellen dat je 100% liefde bent?
Of is het gewoner om kritisch en afwijzend tegenover jezelf te zijn?
Om je onzeker te voelen en jezelf klein te houden?
Want wow….van jezelf zeggen dat je liefde bent klinkt natuurlijk wel groots.
En precies zo groots bedoel ik het ook.
Ja…..ook jij bent 100% liefde!

Liefde versus angst
Liefde en angst hebben met elkaar te maken. Het lijken wel 2 kanten van dezelfde medaille. Laat jij je leiden door angst of laat jij je leiden door liefde? Die vraag stel ik mijzelf en mijn klanten geregeld. Het helpt om te voelen wat je wilt, echt wenst en of het ‘klopt’ wat je doet. Maar het blijkt dat ‘voelen’ niet zo vanzelfsprekend is of zelfs pijnlijk en verwarrend kan zijn. Heel vaak neemt ons hoofd de regie dan over. Zo raken we vervreemd van onze eigen bron van licht en liefde en ook van onze innerlijke wijsheid. Ik leer mensen om hier weer mee in verbinding te komen en hun innerlijke wijsheid weer te laten spreken. Vaak zijn mensen verrast door de eenvoud waarmee dit kan en van de innerlijke kracht die in hen tevoorschijn komt.

Hoe kun je deze verbinding met jezelf en je bron (weer) maken?
Mijn visie is dat dit altijd begint met het gronden van jezelf. Dit kun je o.a. doen door je aandacht in het nu te brengen, te vertragen, je lichaam te voelen en jezelf ademruimte te gunnen.

De kracht van samen
Telkens weer zie ik hoe blij mensen ervan worden om samen zulke momenten te beleven. Hoe helend het is om samen stil te zijn of om samen te zingen. Je kunt samen een prachtig energetisch krachtenveld bouwen van liefde. Dit is zo waardevol. Dit is zo voedend. Dit is puur goud!

Innerlijke roep
Het raakt mij en ik voel diep van binnenuit dat ik, met mijn licht, kennis en ervaring, hierin iets wil betekenen. Ik gun het jou om in contact te komen met je eigen bron van licht en liefde. Ik geloof dat het leven ‘makkelijker’ wordt als je dit van binnenuit kunt vormgeven, vanuit liefde. Ik geloof dat je daar gelukkiger van wordt. Dat het bijdraagt aan het welzijn van de mensen om je heen én bijdraagt aan zachtheid en vrede in de wereld. Hoe klein die bijdrage ook mag lijken. Iedere bijdrage doet ertoe!

Dag-retraite “Ik ben 100% liefde’
Zo is de dag-retraite in de Nassaukerk in Amsterdam met als thema “Ik ben 100% liefde” ontstaan. Dit is voor iedereen die zich wil verbinden met de bron van licht en liefde in zichzelf. Het is bijzonder geschikt voor mensen die zachtheid, bedding en wijsheid in zichzelf willen voeden of verwelkomen. We doen dit die dag met elkaar. Ieder vanuit zichzelf en zo verbonden met elkaar in een veld van liefde.

We gaan samen stil zijn
We gaan samen zingen
We gaan samen eten
Je gaat voelen
Je gaat ervaren
Je gaat delen
Je gaat helen
In liefde
100%

Wees welkom!
Als je voelt dat je hart hier blij van wordt.
Als de tekst je aanspreekt.
Meld je hieronder dan aan en kom deze dag beleven.
Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met mediteren.
Jouw aanwezigheid is genoeg.
Ik zie je graag.

Liefs,
Joke

Sfeerimpressie Dag-retraite ‘Ik ben 100% liefde’ op 23 juni

Een kerk midden in Amsterdam
Waar 9 mensen een hele dag samen komen
Waar de tijd vertraagt
Waar het stil is

Waar ook zang en trommel klinken
Waar de lunch in stilte gegeten wordt
en je alleen het bestek hoort tikken

Waar je kunt delen wat er op je hart ligt
Waar iemand spontaan een gedicht schrijft en voordraagt
Waar je woorden in stilte landen en in het hart ontvangen worden
Waar je een plank hoort kraken onder voeten

Waar de kerkklok ieder half uur slaat
Waar iemand zomaar een prachtige dans doet onder de kansel
Waar je met aandacht voelt
Waar je anderen ontmoet
Zonder te weten wat ieder in het dagelijks leven doet

Zo’n dag
Die je niet snel vergeet
en jou herinnert aan dat wat je innerlijk weet

Praktische informatie Dag-retraite ‘Ik ben 100% liefde’

Datum:        10 maart 2018
Tijd:             10 tot 17 uur (inclusief lunch)
Locatie:       Nassaukerk Amsterdam
Investering: € 130,00 (exclusief btw)

Reacties en ervaringen van deelnemers aan de dag-retraite van 23 juni 2017

“De stilte betekende verrassend genoeg niet dat de dag contactarm was, sterker nog, de gezamenlijke oefeningen en ieders persoonlijke inbreng brachten mij een intense verbondenheid met de ander”  (Sandra, 48 jaar)

“De meditatie en het gevoel van saamhorigheid heeft mijn verdriet milder gemaakt. Ik voel me getroost en voel meer acceptatie” (Saskia, 47 jaar)

“Het was een dag vol verwondering en bewustwording. Ik deed nieuwe dingen buiten mijn comfortzone. Ik ben mijzelf aardiger gaan vinden en heb een basis in mijzelf gevonden” (Sanne, 37 jaar)

“Ik voel me na de retraite steviger, heb meer rust in mijn lijf en meer energie. Ik heb een groter gevoel van verbinding met het al en voel me dichter bij mijn partner staan. Ik heb de dag ervaren als een warm bad maar ook als een dag waarin ik bij mezelf veranderingen bespeurde. Het leek me altijd lastig om die twee samen te laten gaan maar het blijkt te kunnen” (Jan, 50 jaar)

“Joke, de manier waarop je deze dag hebt begeleid vond ik bijzonder en fijn. Mooi hoe je oog hebt voor iedere deelnemer. Ik voel me gezien zonder dat je veel woorden hebt gebruikt. Je zang vond ik verwarmend en je nam me daarin mee. Je luchtigheid en humor hielp mij loskomen toen ik even weerstand voelde” (Rianne, 42 jaar)

keurmerk 100 procent liefde. 300

Gratis Hartekriebel Inspiratie poster downloaden